Az Answearnél hiszünk abban, hogy a közösségért és bolygónk jólétéért való cselekvés a felelős vállalatirányítás alapja.

Hűek akarunk maradni jövőképünkhöz és céljainkhoz, amik a következő évtizedekben folyamatos fejlődéshez, bolygónk és környezetünk állapotának javításához vezetnek. Szeretnénk aktívan tenni a helyi közösségekért, támogatni a fiatal tehetségeket és kibővíteni a fenntartható fejlődési programot.

Köszönjük munkatársainknak és ügyfeleinknek, hogy nap mint nap motiválnak minket egy jobb holnapért.

1

Társadalmi felelősségvállalás

Célunk, hogy társadalmi felelősségvállalásunkat üzleti tevékenységünk minden területére kiterjesszük: munkatársaink körében, jótékonysági kezdeményezéseken és a fiatal tehetségek támogatásán keresztül.

2

A bolygónkért

CSR stratégiánk egyik fő célja a tudatosabb és felelősségteljesebb termelés, és ezáltal a ruhaipar környezetre gyakorolt hatásának csökkentése. A legnagyobb kihívás a folyamatok optimalizálása és az olyan megoldások bevezetése, amik a legjobbak bolygónk számára.

Újrahasznosítás

2020-ban bevezettük az újrafelhasználható és újrahasznosítható ökológiai kartondobozokat, amik FSC tanúsítvánnyal rendelkeznek.

Anyagok

Környezettudatos anyagokat használunk, mint a: vászon, viszkóz, organikus pamut, lyocell, tencel, modál, bambusz és cupro szálak.

Tudatosság

Egyre több tudatosan létrehozott, fenntartható kollekciót mutatunk be.

Nemet a szőrmére

2020-ban megkaptuk a "Brand withour the fur" tanúsítványt, amit az "Open Cages" szervezet működtet.

Gazdaságos gyártás

Saját márkáinkánál bevezettük a gazdaságos gyártást - ez lehetővé teszi a természeti erőforrások, köztük a víz és az áram használatának, pazarlásának csökkentését, valamint az ésszerű árképzést és a tisztességes kereskedelmet.

3

Közel az emberekhez

Olyan kezdeményezésekre összpontosítunk, amik nem csak a divatról szólnak. Olyan projekteket szervezünk, amik megnyitják az utat a fiatal tehetségek előtt karrierjük beindtásához.

Támogatjuk a tehetségeket

Az olyan projektek, mint a Stylist Születik vagy a Project Packshot több tucat feltörekvő stylist és fotós fejlődését tették lehetővé.

Jótékonysági projektek

Munkatársaink minden évben részt vesznek mások megsegítésében. 2021-ben az answear.LAB márka Girl Power elnevezésű kollekciójának teljes magyarországi bevételét a Magyar Női Érdekérvényesítő Szövetségnek ajánlják fel, akik munkájukkal azt igyekszenek elősegíteni, hogy a nők és lányok boldogabban élhessenek ma Magyarországon, és hogy társadalmunkban egyenlő jogok és tisztelet illessék a nőket és a férfiakat egyaránt.

Copyright 2010-2021 ANSWEAR.hu

Kövess minket: